Geen Wifi zichtbaar – volledig offline
Indien het Wifi-netwerk niet meer zichtbaar is, is de Wifi box helemaal offline. Dit betekent in de meeste gevallen dat deze niet aan de stroom zit of niet wordt voorzien van een internetsignaal. Controleer ook of de kabel in poort 1 van de Wifi box zit. Andere poorten zullen namelijk niet werken.

Doorloop deze stappen en de Wifi box is binnen vijf minuten weer online.

No Internet [cijfers/letters] – Geen internet
Zie je tussen de Wifi-netwerken een netwerk staan met een naam ‘No Internet’ gevolgd door een reeks letters en cijfers? Dan is de Wifi box niet voorzien van een werkend internetsignaal. De Wifi box herkent namelijk automatisch wanneer er geen internetsignaal beschikbaar is. Dit laat de Wifi box weten door de naam van de Wifi automatisch aan te passen. De reeks letters en cijfers zijn het fysieke adres van de Wifi box(MAC-adres). Deze kun je vinden op de sticker die onderop de Wifi box zit.

Doorloop deze stappen en de Wifi box is binnen vijf minuten weer online.