Waar kan ik de chat vinden?
De live chat kan je rechts onder in je dashboard vinden. Het is de oranje knop, zoals op de afbeelding hieronder.

Hoe werkt de chat?
Door op de knop te klikken, opent er een menu met verschillende mogelijkheden. Zo kan je

• een nieuw gesprek starten

• oude gesprekken teruglezen

• hulp-artikelen vinden

• hulp-artikelen lezen

• tours vinden en volgen

Een heleboel mogelijkheden dus. Kom je er niet uit, dan kan je altijd een vraag stellen via de chat.

Hoe lang moet ik wachten op een reactie?
Op werkdagen tussen 10:00 en 16:30, reageren we altijd binnen 5 minuten. In het weekend is ons kantoor gesloten, dus dan reageren we zo snel mogelijk op de eerstvolgende werkdag.

Kan ik de artikelen ook ergens anders vinden?
Ja, alle artikelen kun je vinden op intercom.help/spotonwifi.