Wat is een advertentie campagne?
De advertentie campagne zorgt ervoor dat jij kan adverteren op de gratis wifi. Voordat de inlogpagina wordt weergegeven, wordt de advertentie eerst 3, 5 of 8 seconden weergegeven. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar personeel, binnenkort iets gaat organiseren of wanneer je een speciale aanbieding hebt.

Hoe stel je een advertentie campagne in?
Om te zien hoe je een advertentie campagne instelt, kun je de instructie

bekijken: Instellen wifi advertentie

Zo heb jij binnen enkele minuten een opvallende advertentie ingesteld voor alle  wifi-gebruikers!