Waarom gebruikersgegevens importeren?
Door een bestaand klantenbestand te importeren in jouw dashboard, heb je al jouw verzamelde gebruikersgegevens in één handig overzicht. Vanuit het dashboard kan je al deze e-mailadressen een leuke korting/actie/e-mail sturen.

Hoe importeer ik gebruikersgegevens?
Om te zien hoe gebruikers importeert in jouw dashboard, kun je de korte video hieronder bekijken (01:40):

(LET OP: Deze video gaat over de oude gebruikers import. De eerste stappen zijn hetzelfde)

Zo heb jij binnen enkele minuten je hele klantendatabase in één handig overzicht!

Mocht je er niet uit komen, stuur ons dan even een berichtje. Wij helpen je dan met het importeren van een eerder verzameld klantenbestand.

Als je andere vragen hebt, dan kun je natuurlijk ook altijd een berichtje sturen.