Wat is een Welkomstpagina?
De inlogpagina van de gratis WiFi wordt een ‘Splashpage’ genoemd.

Dit is het scherm wat men te zien krijgt wanneer ze verbinding willen maken met de gratis WiFi. Het is belangrijk om direct duidelijk te maken dat men de goede WiFi heeft. Door gebruik te maken van afbeeldingen met unieke en/of herkenbare eigenschappen, weet iedereen direct dat het om de WiFi van jouw zaak gaat. Daarnaast oogt het natuurlijk ook professioneel wanneer deze pagina er goed verzorgd uitziet.

Hoe stel je een splashpage in?
Om te zien hoe je een splashpage instelt, kun je de instructie hieronder bekijken:

Instellen welkomstpagina

Zo personaliseer je jouw wifi-netwerk binnen enkele minuten!

Resolutie splashpage:
De resolutie die wordt gebruikt voor het weergeven van afbeeldingen op mobiele telefoons is 360x640.
De resolutie die wordt gebruikt voor het weergeven van afbeeldingen op een tablet of computer is 1920×1080.