Wat is de enquête-login?
Als alternatief van het inloggen met Facebook, Google of de andere login methoden, kun je er voor kiezen om een vragenlijst/enquête met vragen te maken. Gasten kunnen inloggen door middel van het beantwoorden van deze vragen.

Hoe stel je de enquête-login in?
Om te zien hoe je een de enquête-login instelt, kun je de instructie hieronder bekijken:

Instellen enquête login

Zo heb jij binnen enkele minuten een persoonlijke alternatieve login methode ingesteld voor al je gasten!