Om jouw wifi-netwerk zo persoonlijk mogelijk te maken, zijn er een aantal instellingen die jouw volledige controle geeft over jouw gratis wifi.

Naam van de wifi
Je kan de naam van je wifi eenvoudig aanpassen door een andere naam in te vullen bij jouw gratis en/of privé wifi-netwerk en door vervolgens op opslaan te klikken. Hier kunt u deze pagina vinden: WiFi instellingen.

Gebruikersrestricties
Om mogelijk misbruik van jouw wifi te voorkomen, kun je een aantal restricties op jouw wifi-netwerk zetten, zoals:

• een maximaal internet-verbruik (wanneer deze optie aan staat en het aantal Mb's op 0 staat, heeft de gast geen limiet)

• maximale duur van de verbinding (de gast verliest de verbinding met het netwerk na het aantal ingevulde minuten. Hierna kan de gast opnieuw inloggen)

• de vereiste om opnieuw in te loggen na een bepaald aantal uren (als de gast na het ingevuld aantal uren terugkomt, moet deze opnieuw inloggen. Komt de gast terug voordat het ingevuld aantal uren verstreken is, is deze automatisch opnieuw ingelogd en worden deze uren gereset wanneer deze weer buiten bereik van de wifi is)

Openingstijden
Wil je dat de gratis WiFi alleen actief is wanneer de zaak ook daadwerkelijk open is? Geen probleem; activeer ‘Alleen wifi gebruik binnen openingstijden’ en geef de openingstijden per dag aan. Is de zaak dicht? Dan wordt de gratis WiFi automatisch uitgeschakeld en onzichtbaar. Dit is een perfecte oplossing om ongewenste logins of WiFi gebruik te voorkomen.

Mocht je nog vragen hebben over je wifi-instellingen, dan kun je ons altijd een berichtje sturen.