In account instellingen vind je alle informatie over jouw eigen bedrijf. Je kan dit altijd aanpassen, bijvoorbeeld wanneer je gaat verhuizen, een nieuw telefoonnummer krijgt of je wachtwoord voor het dashboard wil aanpassen.

Om hier te komen kun je de volgende stappen volgen:

1. Klik op uw bedrijfsnaam rechts bovenin de pagina

2. Klik dan op 'instellingen'

3. Nu zie je allemaal gegevens die je kunt wijzigen

4. Vergeet na het wijzigen van gegevens niet op de 'opslaan' knop onderaan de pagina te klikken.

Wachtwoord aanpassen
Om je wachtwoord aan te passen, vul je simpelweg je nieuwe wachtwoord (en een bevestiging hiervan) in (zie afbeelding). Wanneer je op opslaan klikt, is je wachtwoord aangepast.

E-mailadres aanpassen
Om het e-mailadres waarmee je inlogt aan te passen, verander je het e-mailadres onderaan de 'Klantgegevens'-sectie van de pagina. Wanneer je op opslaan klikt, log je voortaan in met het e-mailadres dat je hier hebt ingevuld.

Wil je het e-mailadres veranderen waar je notificaties, zoals de feedback e-mail en de wekelijkse rapportages, op ontvangt, pas je het e-mailadres aan bij 'Instellingen - Notificaties'.

Let op: Als je je website verandert in account instellingen, verandert de doorverwijspagina niet. Deze verander je onderaan de pagina bij 'Instellingen - Login methoden'.

Mocht je nog vragen hebben over je account instellingen, dan kun je ons altijd een berichtje sturen.