De meeste mensen kiezen WiFi over hun eigen mobiele data abonnement; verbruik op een WiFi-netwerk kost hen immers niks. Het is dus belangrijk de wifi goed te promoten om zoveel mogelijk gebruikersgegevens te verzamelen. Want hoe meer gebruikersgegevens je verzameld, hoe meer gasten je terug kunt laten komen door een leuke voucher of e-mail te sturen. Hoe je je wifi het best promoot, lees je hieronder.

Promotiemateriaal
Door stickers op de juiste plekken in je zaak te plakken, breng je de wifi visueel onder de aandacht. Ook is de menukaart een goede plek om de WiFi onder de aandacht te brengen. Dit kan heel subtiel bovenaan elke bladzijde of alleen op de voor- of achterzijde.
Heb je stickers nodig, stuur dan een berichtje door op het icoontje rechtsonder te klikken. Wij sturen je direct wat verschillende soorten stickers.

Instant voucher
Een instant voucher stel je één keer in en ons systeem stuurt al jouw gasten automatisch een e-mail wanneer hij/zij inlogt op jouw wifi-netwerk. In deze e-mail kun je een leuke actie zetten om je gast te belonen voor het inloggen op je wifi.

Voorbeeld:
Je hebt elke week een actie; ‘25% korting op het broodje van de week’. Deze staat vaak op een krijtbord. Dit is een korting waar men eigenlijk niets voor hoeft te doen, behalve de bestelling te plaatsen natuurlijk. Hier kun je veel meer uit halen, zonder iets in te hoeven leveren. Klinkt goed toch?

1. Maak een instant voucher aan. Hierin zet je bijvoorbeeld; ‘Bedankt dat je gebruik hebt gemaakt van onze WiFi. Als dank hiervoor krijg je 25% korting op het broodje van de week!’.

2. Schrijf op het krijtbord bijvoorbeeld; ‘25% korting op op het broodje van de week wanneer je verbinding maakt met onze WiFi. Check je e-mail!’.

3. Men zal nu verbinding moeten maken met de gratis WiFi om de korting te ontvangen. Een handeling van slechts enkele seconden voor een fikse korting! Deze kleine handeling levert je echter wel klantprofielen op. Win-win, toch?

Klik hier om te zien hoe je een instant voucher heel eenvoudig instelt.

Wil je graag wat inspiratie voor het maken van een instant voucher?

Bekijk dan het volgende artikel: Inspiratie instant vouchers