Welke add-ons zijn er beschikbaar?
In het dashboard zijn meerdere add-ons verkrijgbaar. Hieronder vindt je een lijst met alle add-ons.

Bij elke add-ons staat duidelijk de naam van de add-on aangegeven, de beschrijving (onder 'toon details') en wat de add-on precies kost. Welke add-ons beschikbaar zijn hangt af van je pakket en het aanbod op dat moment . Je kan de add-ons die je wilt aanschaffen en toevoegen aan je winkelwagen.

Hoe betaal ik mijn add-ons?
Nadat je tevreden bent met je winkelwagen, kun je afrekenen. In het overzicht zie je wat je eenmalig dient te betalen, en wat je maandelijks dient te betalen. Dit wordt automatisch betaald met het betaalmiddel dat je hebt ingevuld. Je kunt ook nog besparen door jaarlijks te betalen!*

* Prijzen kunnen afwijken

Heb je vragen over de add-ons? Stuur ons dan een chat bericht door op de oranje knop rechtsonder in je dashboard te klikken.