Nee. Wanneer je onze Wifi box/Integration box reset, wordt alle configuratie gewist en zal deze niet meer werken. Mocht dit zijn gebeurd, neem dan even contact met ons op. De Wifi box/Integration box zal namelijk opnieuw geconfigureerd moeten worden.

Heb je het antwoord gevonden?