Het kan voorkomen dat data ouder dan bijvoorbeeld één jaar, voor jou niet meer relevant is. Je kunt in de privacy instellingen aangeven hoe lang je data wilt bewaren. Zoals hieronder op de afbeelding te zien is. Zodra een profiel ouder is dan het aantal opgegeven maanden in de privacy instellingen, wordt deze automatisch verwijderd.

Let op: het verwijderen van data is permanent.

Heb je het antwoord gevonden?