De doorverwijspagina is te vinden in het dashboard.

Dit kun je vinden bij ‘Wifi marketing’ > ‘Welkomstpagina’.

Als u dan vervolgens op 'Login methoden' klikt komt de pagina die hieronder op de afbeelding te zien is tevoorschijn. Onderaan staat een kopje 'Doorverwijspagina'.

De pagina (website) die je hier invult, is de pagina die wordt weergegeven zodra de Wifi-verbinding tot stand is gebracht.

Je kunt hier bijvoorbeeld doorverwijzen naar de Facebookpagina. Dit betekent dat er meer mensen op deze pagina komen; dus meer likes!