Om je sociale media accounts te koppelen aan je SpotOn dashboard, zijn er een paar stappen die je moet volgen:

1. Ga vanuit het dashboard naar je bedrijfsnaam rechts bovenin de pagina

2. Klik vervolgens op instellingen

3. Dan klik je op het kopje 'sociale media' zoals hieronder op de afbeelding te zien is

4. Hier kunnen de URL's worden ingevuld van de social media kanalen waarop je actief bent.

5. Ben je hier niet op actief? Geen probleem, dan kun je deze gewoon leeg laten.

Grote kans dat er bij Facebook een URL staat met allemaal cijfers, i.p.v. de naam van de pagina. Dit hebben wij namelijk al voor je gedaan. Je kunt deze dus gewoon laten staan. Wil je meer weten over deze cijfers? Hier lees je de uitleg.