De opgeslagen profielen (data) exporteren is mogelijk. Ga hiervoor in het dashboard naar ‘Gasten’ > ‘Alle gasten’ en klik op de knop ‘Exporteren’. Er zal direct een bestand worden gedownload. Hieronder op de afbeelding is te zien waar je deze knop 'Exporteren' kunt vinden. De knop is blauw omcirkelt.

Het gedownloade bestand is een CSV-bestand. Deze is o.a. te openen in Microsoft Excel of andere vergelijkbare software. Dit is tevens het bestandstype welke voornamelijk wordt gebruikt door software bij het importeren van gegevens (data).

Weet u niet hoe u met een CSV bestand moet werken lees dan dit artikel.