Iedereen die verbinding heeft gemaakt met de gratis WiFi, noemen we in het dashboard een ‘gebruiker’. In het overzicht van het dashboard vind je een gegeven ‘Totaal gasten’. Dit is het totale aantal unieke profielen, en dus aantal e-mailadressen, dat tot nu toe is opgeslagen in het dashboard.

Een overzicht van alle profielen is te vinden in het menu bij ‘gasten’ > ‘Alle gasten’. Zie artikel ‘Gebruikers – alle gebruikers’.