Filteren

Op deze pagina vindt je alle profielen die tot nu toe zijn opgeslagen.
Door rechtsboven te klikken op de groene knop ‘Filter uitklappen’ kunnen de resultaten worden gefilterd. Hier kun je zien wie via waar is ingelogd en wanneer dit bijvoorbeeld was.

Profieldetails
Door bij een profiel of de knop ‘Details’ te klikken, worden de details van het betreffende profiel weergegeven. Hier staan gegevens zoals o.a. leeftijd, geslacht, e-mailadres, telefoonnummer, social media account en Wifi gebruik. Ook kan hier de toegang tot de gratis Wifi worden ontzegd of het profiel worden verwijderd.

Exporteren
Door op ‘Exporteren’ te klikken, wordt er direct een bestand gedownload. Dit bestand is een uitdraai van alle opgeslagen profielen met de bijbehorende gegevens. Meer hierover vind je in het artikel ‘Data exporteren’.

Importeren
Door op ‘Gebruikers import’ te klikken, word je doorverwezen naar de ‘Gebruikers import’ pagina. Heb of had je andere manieren voor het verzamelen van data en heb je hier een uitdraai van? Importeer deze dan en geef je bereik een boost. Meer over het importeren van data vind je in het artikel ‘Data importeren’.

Hieronder is een afbeelding te zien van hoe de pagina eruit ziet. En waar je alles kunt vinden.