De contactmogelijkheden hangen af van de methode waarmee de gebruiker verbonden is met je social hotspot. Er zijn verschillende manieren om een gast te laten verbinden met je social hotspot. In het artikel Login methoden kun je meer lezen over deze opties. Om in te zien welke contactmogelijkheden er met je gast zijn, kun je de volgende stappen volgen:

1. Ga vanuit het Dashboard naar het kopje 'Alle gasten'

2. Klik vervolgens op de knop 'Details' achter de betreffende gebruiker

3. Hier zie je nu de verzamelde gegevens van de gebruiker met de bijbehorende contactmogelijkheden.