Mocht je een gebruiker de toegang tot jouw social hotspot willen weigeren, dan kan dit. Volg de volgende stappen om dit uit te voeren:

  1. Klik in het Dashboard onder het kopje 'Gasten' op 'Alle gasten'. Hier zie je alle gasten van jouw social hotspot.

  2. Klik op 'Details' achter de betreffende gebruiker en vervolgens op 'Weiger toegang'. Dit is hieronder op de afbeelding ook te zien.

  3. De gebruiker wordt direct uitgelogd en zal voortaan geen verbinding meer kunnen maken met jouw social hotspot.

Indien je de gebruiker weer toegang wilt verlenen, klik je weer op ‘Details’ achter de betreffende gebruiker. Hier klik je vervolgens op ‘Geef toegang’.

Heb je het antwoord gevonden?