unnamed  unnamed

Doel

Deze handleiding laat zien hoe u een Xirrus Access Point voor SpotOn configureert.

Vereisten

Log in op uw Xirrus Management System (XMS)-account. Het wordt aanbevolen om de firmware van uw apparaat bij te werken naar de nieuwste beschikbare versie. Uw Xirrus-toegangspunt moet verbonden zijn met internet om te kunnen worden beheerd vanuit XMS.

U hebt een RADIUS-wachtwoord en een aangepaste URL nodig van het SpotOn-ondersteuningsteam. Chat met ons, stuur een e-mail ([email protected]) of bel ons (050 211 5201).

Netwerkopzet

Om uw toegangspunt in te stellen, gaat u naar Profielen en klikt u op Nieuw profiel. Voer er een naam voor in en druk op Nieuw profiel aanmaken:

1  1

Maak op het tabblad SSID een nieuwe SSID, voer de naam in en kies onder Toegangscontrole Captive Portal:

3  3

Selecteer "Basic Login Page" en schakel "Host op Xirrus Access Points" uit:

4  4

Voer op het volgende scherm uw externe inlogpagina-URL en omleidingsgeheim in:

5  5

Ze moeten als volgt zijn:

Splash page URL: https://portal.spotonwifi.com/auth/vendor/[CUSTOM ID]/xirrus Splash page secret: wo8UQBv2emoBsyrQKqs6fMFmN3wWhTbu

Opmerking: SpotOn-ondersteuning kan u uw AANGEPASTE ID verstrekken.

Voer onder Authentication Server RADIUS details in:

6  6

De gegevens moeten als volgt worden ingevuld:

Primary Host/IP: 94.124.94.160 Shared secret: Ask the SpotOn team for the RADIUS password

"Accounting" moet zijn ingeschakeld, "Called Station ID Attribute Format" moet "Ethernet-MAC" zijn en "Station MAC Format" moet "lc-hyphenated" zijn.

Klik op "Toon geavanceerd" en schakel Whitelist in. Voer ommuurde tuiningangen in zoals hier aangegeven.

7  7

Druk op "Opslaan en voltooien" om de installatie te voltooien en druk vervolgens op "Configuratie opslaan" om deze instellingen naar AP's te pushen. De configuratie is nu voltooid.