open mesh social hotspot png  open mesh social hotspot png

Doel

Deze handleiding laat zien hoe u een Open Mesh Access Point voor SpotOn configureert.

Vereisten

Log in op uw CloudTrax-account. Het wordt aanbevolen om de firmware van uw apparaat bij te werken naar de nieuwste beschikbare versie.

U hebt een RADIUS-wachtwoord en een aangepaste URL nodig van het SpotOn-ondersteuningsteam. Chat met ons, stuur een e-mail ([email protected]) of bel ons (050 211 5201).

Netwerkopzet

Om uw toegangspunt in te stellen, gaat u naar Configureren en selecteert u een SSID. Schakel het in en stel er een naam voor in:

1 ssid  1 ssid

Selecteer de authenticatie-instellingen (Open of WPA Pre-shared key/Enterprise). Schakel onder Captive Portal Splash-pagina in:

2 captive  2 captive

Selecteer "Op afstand gehost" als het Splash-paginatype. De URL en het geheim van de welkomstpagina moeten als volgt zijn:

URL van de welkomstpagina: https://portal.spotonwifi.com/auth/vendor/[CUSTOM ID]/open_mesh
Splash page secret: wo8UQBv2emoBsyrQKqs6fMFmN3wWhTbu

Opmerking: SpotOn-ondersteuning kan u uw AANGEPASTE ID verstrekken.

Selecteer RADIUS als het authenticatietype van de Splash-pagina en voer de volgende parameters in:

Serveradres 1: 94.124.94.160
Server secret: Vraag het SpotOn-team om het RADIUS-wachtwoord

"Failsafe-modus inschakelen" moet worden uitgeschakeld en "Niet-geverifieerde gebruikers blokkeren" moet zijn ingeschakeld:

3  3

Voer onder ommuurde tuin de hier vermelde meldingen in.

DNS-onderscheppingsoptie moet zijn ingeschakeld:

4 dns  4 dns

Druk op Wijzigingen opslaan om de configuratie naar de Open Mesh AP te pushen. De configuratie is nu voltooid.