1349485063 softwarelicenties upgrades cisco meraki mx64 enterprise 3 jaar garantie verplicht bij meraki producten lic mx64 ent 3yr  1349485063 softwarelicenties upgrades cisco meraki mx64 enterprise 3 jaar garantie verplicht bij meraki producten lic mx64 ent 3yr

Doel

Deze handleiding laat zien hoe u een Cisco Meraki-apparaat (MR-serie) configureert voor SpotOn.

Vereisten

Als u de opties voor het instellen van de Splash-pagina, Toegangscontrole, RADIUS Accounting en/of DNS-Based Walled Garden Support niet ziet onder het tabblad Configureren, vraag dan Meraki via technische ondersteuning voor firmware-upgrade:

Beste Meraki-support, ik wil graag dat u toegang krijgt tot de hieronder beschreven functies:
Splash-pagina: https://documentation.meraki.com/MX-Z/Access_Control_and_Splash_Page/Splash_Page Toegangscontrole: https://documentation.meraki. com/MX-Z/Access_Control_and_Splash_Page/Access_Control

Walled Garden: https://documentation.meraki.com/zGeneral_Administration/Cross-Platform_Content/Walled_Garden

Radius Accounting: https://documentation.meraki.com/MR/Splash_Page/Configurahen_RADIUS_withConfigure_RADIUS_

Ik ben mijn Meraki Dashboard aan het instellen voor gebruik met SpotOn WiFi en deze functies zijn vereist. Werk de firmware van het apparaat zo snel mogelijk bij. Bij voorbaat dank.

Om deze toegangspunten te gebruiken, moet de router verbonden zijn met internet. Het wordt aanbevolen om de firmware van uw apparaat bij te werken naar de laatst beschikbare versie. U kunt ervoor kiezen om het apparaat zo te configureren dat het automatisch de laatste firmware-updates ontvangt en installeert.

U hebt een RADIUS-wachtwoord en een aangepaste URL nodig van het SpotOn-ondersteuningsteam. Chat met ons, stuur een e-mail ([email protected]) of bel ons (050 211 5201).

Uw SSID configureren

De eerste stap is het configureren van de SSID van het toegangspunt. Selecteer uw organisatie en groep, selecteer vervolgens Draadloos in het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op SSID's onder de subsectie Configureren.

wireless ssid  wireless ssid

Selecteer vervolgens uw SSID. Als u een inactieve SSID wilt gebruiken, klikt u op AL MIJN SSIDS TONEN.

show ssids  show ssids

Schakel vervolgens uw inactieve SSID in.

enable ssid  enable ssid

Als uw netwerk is uitgeschakeld, schakel het dan in.

enable ssid 2  enable ssid 2

U kunt de SSID op uw gemak hernoemen door op RENAME te klikken.

rename ssid  rename ssid

Instellingen voor toegangscontrole

Klik op INSTELLINGEN BEWERKEN, u kunt toegangsinstellingen voor het netwerk configureren.

access control settings  access control settings

Configureer met deze instellingen:

access control settings 2  access control settings 2

RADIUS-instellingen

Scroll naar beneden op de pagina, daar vindt u RADIUS-serverinstellingen, zowel autorisatie- als boekhoudsecties.

radius settings 1  radius settings 1

RADIUS-instellingen zijn:

Radius Server: 94.124.94.160
Verificatiepoort: 1812 Accounting
poort: 1813
Radius Secret: Vraag het SpotOn-team om het RADIUS-wachtwoord

Stel de volgende instellingen dienovereenkomstig in:

radius settings 2  radius settings 2

radius settings 3  radius settings 3

Ommuurde tuinconfiguratie

Schakel de ommuurde tuin in:

walled garden 1  walled garden 1

Voer de vereiste gegevens in.

Adressering en verkeer

Dan kan NAT MODE of BRIDGE MODE worden gekozen volgens de netwerkconfiguratie.

addressing traffic  addressing traffic

Draadloze opties

Selecteer de draadloze opties van uw keuze en sla de instellingen op:

wireless options  wireless options

wireless options save  wireless options save

De Splash-pagina configureren

Klik op Splash-pagina onder Draadloos in het menu.

splashpage  splashpage

Kies uw SSID:

test network  test network

Gebruik de optie 'Aangepaste splash-URL'. Neem contact op met de ondersteuning of controleer het dashboard van de klant om een ‚Äč‚Äčaangepaste inlog-URL te krijgen:

custom splash url  custom splash url

Klik op Opslaan om te voltooien. De configuratie is nu voltooid.