Wanneer u de QR menukaart van SpotOn gebruikt kunt u hier op meerdere manieren uw menu uploaden. U kunt 1 kaart uploaden, maar ur kunt ook meerder kaarten uploaden.

Als u aan 1 menukaart voldoende heeft kunt u deze uploaden onder 'Home'.

Wanneer u meerdere items wilt uploaden, kunt u eerst de hoofdpagina van de menukaart onder 'Home' toevoegen. Vervolgens kunt u de andere kaarten uploaden onder 'navigatie'.

In de video hieronder is te zien hoe dit in zijn werk gaat:

Lukt het niet om de menukaart te uploaden?

Het kan zijn dat er problemen zijn tijdens het uploaden van de menukaart. In het artikel Tips uploaden menukaart, kunt u zien hoe dit te verhelpen is.

U kunt de volgende bestandstypes gebruiken voor uw digitale menukaart: .PDF .JPG en .PNG

De aanbevolen resolutie van de menukaart is: 360x640. Dit is de resolutie die gebruikt wordt bij mobiele telefoons en zorgt voor de beste gebruikerservaring.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op doormiddel van de oranje chatbubbel rechtsonder in uw scherm of bel ons op: 050 211 5201