Wanneer u de bezoekerscheck van SpotOn gebruikt kunt u hier een aantal dingen aan aanpassen. Dit kunt u vinden onder instellingen op de pagina van de bezoekerscheck.

Vragenlijst weergeven: Geef de klant een 5-tal vragen om zeker te zijn dat deze klant gezond is en uw gasten niet in gevaar brengt.

Email opt-in weergeven: Vraag na het invullen van de bezoekerscheck aan de klanten of u de gegevens mag behouden voor marketing doeleinden.

Knop naar menukaart weergeven: Wanneer u ook een QR menukaart heeft ingesteld kunt u uw gasten direct na de bezoekerscheck doorverwijzen naar uw menukaart.

Vergeet na het aanpassen van de instellingen niet op opslaan te klikken om de veranderingen door te voeren.

Downloaden van de QR code:

Wanneer u op Download sticker klikt opent de QR code zich in een nieuw tabblad. vanuit hier kunt u de QR code downloaden en printen.

Het verschil tussen de Nederlandse en Engelse sticker is alleen de tekst die bij de QR code staat. De bezoekerscheck past zich automatisch aan. De taal waarin de telefoon van uw klant is ingesteld bepaald de taal waarin de bezoekerscheck wordt weergegeven.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op doormiddel van de oranje chatbubbel rechtsonder in uw scherm of bel ons op: 050 211 5201