Om een betaalmethode aan uw account toe te voegen gaat u eerst naar 'instellingen'. Klik hiervoor op uw bedrijfsnaam rechts bovenin de pagina.

Vervolgens klikt u bovenaan op 'Betaalgegevens'

Nu kunt u kiezen uit de methodes creditcard en Ideal. Kies de betaalmethode die u wilt gebruiken en doorloop de stappen om uw betaalgegevens te koppelen. Mocht het van toepassing zijn kunt u ook uw BTW nummer invullen. Klik vervolgens op opslaan.

Top! U heeft zojuist een betaalmethode gekoppeld aan uw account. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de oranje chat knop rechtsonder.