Er zijn 2 soorten betalingen, maandelijks en jaarlijks.

Om uw abonnement stop te zetten moet u uw account verwijderen. U kunt tot 1 dag voor het verlengen besluiten om uw abonnement stop te zetten. Let er wel op dat wanneer u een jaarabonnement heeft u niet uw account vroegtijdig verwijderd.

Om uw account te verwijderen kunt u onderstaande stappen volgen:

1. Log in op portal.spotonwifi.com

2. Ga naar 'instellingen' (hier komt u door op uw bedrijfsnaam rechtsboven te klikken.)

3. Klik op 'account verwijderen'

4. Klik op de knop 'account verwijderen'

5. Doorloop de stappen die nu op uw scherm te zien zijn.

6. Wanneer u bent uitgelogd is uw account verwijderd. Mocht u toch weer gebruik willen maken van uw abonnement dan zult u een nieuw account moeten aanmaken.

Mocht u nog hulp nodig hebben neem gerust contact met ons op via de email, telefoon of live chat.