Om uw wifi wachtwoord te wijzigen kunt u onderstaande stappen volgen:

1. log in op portal.spotonwifi.com

2. Ga naar 'welkomstpagina' onder het kopje 'wifi marketing'

3. Klik hier op 'instellingen'

4. Onderaan deze pagina kunt u uw SSID en wachtwoord van uw privé netwerk wijzigen.

5. Klik na het wijzigen op opslaan. Het doorvoeren van de veranderingen kan een aantal minuten duren.

Heeft u na het opnieuw instellen van uw wachtwoord problemen met inloggen? zie dan dit artikel.