Als u na het wijzigen van het wachtwoord geen verbinding meer kan maken met het privé netwerk dan zijn dit de stappen zodat je weer kan verbinden.

1. Als eerst moet u op uw telefoon naar instellingen gaan en daar op wifi klikken

2. U klikt op de naam van het netwerk waar je mee wilt verbinden en drukt vervolgens op 'netwerk vergeten'

3. Nu kunt u weer opnieuw verbinding maken door het nieuwe wachtwoord in te vullen.

Nadat u het netwerk bent vergeten moet u dus weer verbinding maken, zodat bij de nieuwe verbinding het wachtwoord wordt opgevraagd. Nu kunt u het aangepaste wachtwoord invullen en zult u verbinding maken met het netwerk.