Hoe vervang ik mijn menukaart?

Wanneer u een menukaart wilt vervangen kunt u eenvoudig een nieuwe afbeelding uploaden.

1. Ga in het Dashboard naar 'Contactloze menukaart' onder het kopje 'QR codes'

2. Klik vervolgens aan de rechterkant van het scherm op 'kies bestand'

3. Upload hier uw nieuwe menukaart

4. Klik dan als laatst op 'opslaan & weergeven'

5. De oude menukaart is nu vervangen door het zojuist geĆ¼ploade bestand

Hoe verwijder ik mijn menukaart?

Momenteel is het niet mogelijk om na het uploaden van een menukaart deze geheel te verwijderen. Wij raden aan om een ander bestand te uploaden om de menukaart te vervangen. Volg bovenstaande stappen om een ander bestand te uploaden.

Verder moet u niet vergeten om de QR codes voor de menukaart van uw tafels te halen.

Voorbeeld voor een nieuw bestand: