Het kan voorkomen dat het handmatig invullen van uw bedrijfsgegevens niet werkt bij stap 3 van het aanmaken van een account. U kunt dan de autofill optie gebruiken.

Bij het allereerste veld kunt u uw bedrijfsnaam invullen zoals deze op google staat. U zult dan aanbevelingen krijgen. Kies de juiste aanbeveling en klik hierop. De velden daaronder worden hierdoor automatisch ingevuld en u hoeft alleen nog op opslaan te klikken. (soms is het nodig om (een gedeelte van) het adres toe te voegen).

Mocht u er niet uitkomen klik dan op de oranje knop rechtsonder en start een chat met 1 van onze werknemers.