Het inlogscherm is in meerdere talen beschikbaar en veranderd van taal aan de hand van de instellingen van het apparaat dat wil inloggen. Wanneer de taal van de telefoon bijvoorbeeld is ingesteld op Duits krijgt de klant het inlogscherm in het Duits te zien:

Wanneer de taal van de klant niet wordt ondersteund zal hij de loginpagina in het Engels te zien krijgen:

De ondersteunde talen zijn : Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Russisch