Het kan soms voorkomen dat een menukaart niet goed wordt opgeslagen of dat er een foutmelding in beeld komt te staan. Dit kan een aantal oorzaken hebben. De bestandtypes kunnen te groot zijn, hierdoor lukt het niet altijd om ze toe te voegen.

In dit Artikel leest u precies hoe u een menukaart kunt uploaden.

Als u na het uploaden van de menukaart op de knop ‘opslaan & weergeven’ klikt, komt er een melding in beeld waarop te zien is dat uw verzoek wordt verwerkt.

Als het opslaan goed is gegaan ziet u na deze melding een groen vinkje met de tekst ‘verzoek verwerkt’, dit betekent dat de wijzigingen zijn opgeslagen. De melding is hieronder op de afbeelding te zien.

Krijgt u deze groene melding niet of krijgt u rode foutmelding in beeld?

Dan zijn de wijzigingen ook niet opgeslagen. Het kan dan zijn dat de foto’s te groot zijn om te uploaden. De aanbevolen resolutie van de menukaart is: 360x640. Dit is de resolutie die gebruikt wordt bij mobiele telefoons en zorgt voor de beste gebruikservaring. Ook is het van belang dat u kijkt wat voor bestandtype u wilt toevoegen als menukaart. U kunt de volgende bestandtypes gebruiken voor uw digitale menukaart: .PDF, .JPG, .PNG.

Om de grootte van het bestand dat u wilt toevoegen te verkleinen kunt u gebruikmaken van deze site https://shrinkpdf.com/. Hier kunt u het bestand uploaden en deze wordt automatisch kleiner gemaakt. Vervolgens na deze stap kunt u het bestand weer downloaden en toevoegen in de portal.

Werken deze stappen niet? Neem dan gerust even contact met ons op.