Wij bieden 4 verschillende pakketten aan die u kunt aanschaffen. Dit zijn de QR-pack, Essential, Grow en Pro. Ze bieden alle vier een mooie mogelijkheid om een mooi overzicht te krijgen van bijvoorbeeld gegevens van klanten, wat zij van uw bedrijf vinden en hoe u met ze in contact kunt komen. Hieronder staan de pakketten en de aangeboden tools die erbij horen voor u op een rijtje.

QR-pack

€9,- bij maandelijkse betaling

€8,- bij jaarlijkse betaling

Met onze QR-pack krijgt u toegang in de portal om QR-codes te downloaden, die u op verschillende manieren kunt inzetten.

Dit zijn de tools waar u toegang tot krijgt met dit pakket:

QR Codes:

• Gezondheidscheck via QR: Houd COVID-19 uit uw bedrijf door middel van een gezondheidskeuring of via contact tracing met een QR-code.

• Menu weergeven via QR: Laat uw menu rechtstreeks op de telefoon van uw gasten zien via een QR-code.

• Review QR: Stimuleer meer positieve recensies met uw eigen QR-code.

Exporteer uw gegevens: Exporteer uw verzamelde klantenprofielen naar CSV.

Live hulp: Krijg live hulp van ons.

Essential

€35,- bij maandelijkse betaling

€30,- bij jaarlijkse betaling

Dit pakket bevat een social wifi waar klanten gebruik van kunnen maken. Dit pakket biedt nog veel meer mogelijkheden om meer interactie met uw klanten te genereren. Met dit pakket krijgt u toegang tot de volgende tools:

Social Wifi:

• Wifi-login in eigen huisstijl: Houd uw gasten tevreden met een perfecte WIFI-ervaring in de look & feel van uw merk.

• WIFI-logins met social media en email: Sociale media inlogopties die u extra klanteninformatie opleveren tijdens het minimaliseren van de gebruikersklikken.

• Footfall en demografische analyses: Begrijp wanneer uw locaties het drukst zijn en houd belangrijke prestatie-indicatoren, zoals het rendement bij. Wie is uw gemiddelde gast? Hoe oud zijn ze? Wat is hun geslacht? Krijg antwoord op al uw demografische vragen, met gedetailleerde inzichten en analyses aangedreven door uw gastendatabase.

• Advertenties weergeven via WIFI: Gebruik uw hotspot voor WIFI-advertenties en bedrijfsbevordering.

• Acces points (5): Het aantal acces points dat u kan verbinden.

QR Codes:

• Gezondheidscheck via QR: Houd COVID-19 uit uw bedrijf door middel van een gezondheidskeuring of via contact tracing met een QR-code.

• Menu weergeven via QR: Laat uw menu rechtstreeks op de telefoon van uw gasten zien via een QR-code.

Gastendatabase en profielen: Vergroot uw publiek met gevalideerde en waardevolle marketinggegevens.

Exporteer uw gegevens: Exporteer uw verzamelde klantenprofielen naar CSV.

Notificaties: Ontvang meldingen over rapporten, apparaat statussen en nieuwe beoordelingen verspreid over al onze ondersteunde beoordelingssites.

API-toegang: Beheer uw account programmatisch via onze volwaardige API.

Live hulp: Krijg live hulp van ons.

Grow

€45,- bij maandelijkse betaling

€38,- bij jaarlijkse betaling

Dit pakket bevat bijna alle tools behalve de social wifi. Er is dus met dit pakket ontzettend veel mogelijk. De tools die bij dit pakket worden aangeboden zijn:

Manage reviews:

• Beheer uw beoordelingen in één dashboard: We synchroniseren elke dag automatisch met uw beoordelingspagina’s, zodat u vanuit één dashboard uw online reputatie in één oogopslag kan bekijken.

• Review profielen (5): Het aantal beoordelingsplatformen dat u kan verbinden, bijvoorbeeld een Facebook-pagina is een beoordelingsprofiel.

• Totaal aantal beoordelingen (onbeperkt aantal): Het aantal beoordelingen dat we op zullen slaan.

• Review analyses: Bekijk hoe uw beoordelingen aan het presteren zijn.

• Geautomatiseerde analyse review sentiment analyse: Ga na wat uw klanten van uw bedrijf vinden in de loop van de tijd.

• Automatische tags in beoordelingen: Markeer veel voorkomende sleutelwoorden in uw beoordelingen automatisch, zodat u actie kan ondernemen op wat u klanten het liefste willen.

• Handmatige review tags: Voeg tags en labels toe aan uw beoordelingen om ze te categoriseren.

• Vergelijk uw beoordelingen met die van uw concurrenten: Bewaak de online reputatie van uw concurrent om de beoordelingsanalyses van uw merk te vergelijken met branchebenchmarks.

Generate reviews:

• Buig negatieve beoordelingen af: Verzamel extra feedback van ontevreden klanten om beter te begrijpen wat er misging en om zo na te gaan of er iets is wat het bedrijf kan doen om het goed te maken.

• Duw positieve beoordelingen naar voren: Verstuur positieve feedback naar één van de belangrijkste beoordelingssites voor u.

• Genereer nieuwe beoordelingen: Maak het gemakkelijk voor uw klanten om uw bedrijf te beoordelen door een feedbackwidget toe te voegen die linkt naar de sites waar u meer beoordelingen direct op uw website wilt hebben.

• Ontvang privéklachten: Houd negatieve feedback binnenshuis en los eventuele problemen privé op.

• Review uitnodigingen (400): Verzend beoordelingsverzoeken via E-mail. Dit is het aantal E-mails dat u kan verzenden in een bepaalde maand.

Market reviews:

• Widgets voor e-mailhandtekeningen: Genereer beoordelingen van uw e-mailhandtekening.

• Geef de beste beoordelingen weer op uw website: Stream uw laatste en beste beoordelingen naar uw website.

Marketing:

• Importeer klantgegevens en e-mailadressen: Upload een losse klantenlijst.

• Verzend eenmalige marketingcampagnes: Verzend zeer gepersonaliseerde campagnes naar uw gasten.

• E-mails (5.000): Het aantal e-mails dat u per maand kunt verzenden.

• Verzend op trigger gebaseerde vouchers: Trigger vouchers en e-mails gebaseerd op het gedrag van uw gasten.

• Betrokkenheidsanalyses: Volg de resultaten van uw marketingcampagnes.

• Bereik uw gasten via SMS: Verzend SMS campagnes naar uw gasten.

QR Codes:

• Gezondheidscheck via QR: Houd COVID-19 uit uw bedrijf door middel van een gezondheidskeuring of via contact tracing met een QR-code.

• Menu weergeven via QR: Laat uw menu rechtstreeks op de telefoon van uw gasten zien via een QR-code.

• Review QR: Stimuleer meer positieve recensies met uw eigen QR-code.

Gastendatabase en profielen: Vergroot uw publiek met gevalideerde en waardevolle marketinggegevens.

Exporteer uw gegevens: Exporteer uw verzamelde klantenprofielen naar CSV.

Notificaties: Ontvang meldingen over rapporten, apparaat statussen en nieuwe beoordelingen verspreid over al onze ondersteunde beoordelingssites.

API-toegang: Beheer uw account programmatisch via onze volwaardige API.

Live hulp: Krijg live hulp van ons.

Pro

€75,- bij maandelijkse betaling

€64,- bij jaarlijkse betaling

Dit pakket is het uitgebreidste pakket dat wij aanbieden. Je hebt bij dit pakket de Social Wifi, maar ook toegang tot alle tools die bij de pakketten worden aangeboden. Dit zijn de tools die bij dit pakket worden aangeboden:

Social Wifi:

• Wifi-login in eigen huisstijl: Houd uw gasten tevreden met een perfecte WIFI-ervaring in de look & feel van uw merk.

• WIFI-logins met social media en email: Sociale media inlogopties die u extra klanteninformatie opleveren tijdens het minimaliseren van de gebruikersklikken.

• Footfall en demografische analyses: Begrijp wanneer uw locaties het drukst zijn en houd belangrijke prestatie-indicatoren, zoals het rendement bij. Wie is uw gemiddelde gast? Hoe oud zijn ze? Wat is hun geslacht? Krijg antwoord op al uw demografische vragen, met gedetailleerde inzichten en analyses aangedreven door uw gastendatabase.

• Advertenties weergeven via WIFI: Gebruik uw hotspot voor WIFI-advertenties en bedrijfsbevordering.

• Acces points (10): Het aantal acces points dat u kan verbinden.

Manage reviews:

• Beheer uw beoordelingen in één dashboard: We synchroniseren elke dag automatisch met uw beoordelingspagina’s, zodat u vanuit één dashboard uw online reputatie in één oogopslag kan bekijken.

• Review profielen (10): Het aantal beoordelingsplatformen dat u kan verbinden, bijvoorbeeld een Facebook-pagina is een beoordelingsprofiel.

• Totaal aantal beoordelingen (onbeperkt aantal): Het aantal beoordelingen dat we op zullen slaan.

• Review analyses: Bekijk hoe uw beoordelingen aan het presteren zijn.

• Geautomatiseerde analyse review sentiment analyse: Ga na wat uw klanten van uw bedrijf vinden in de loop van de tijd.

• Automatische tags in beoordelingen: Markeer veel voorkomende sleutelwoorden in uw beoordelingen automatisch, zodat u actie kan ondernemen op wat u klanten het liefste willen.

• Handmatige review tags: Voeg tags en labels toe aan uw beoordelingen om ze te categoriseren.

• Vergelijk uw beoordelingen met die van uw concurrenten: Bewaak de online reputatie van uw concurrent om de beoordelingsanalyses van uw merk te vergelijken met branchebenchmarks.

Generate reviews:

• Buig negatieve beoordelingen af: Verzamel extra feedback van ontevreden klanten om beter te begrijpen wat er misging en om zo na te gaan of er iets is wat het bedrijf kan doen om het goed te maken.

• Duw positieve beoordelingen naar voren: Verstuur positieve feedback naar één van de belangrijkste beoordelingssites voor u.

• Genereer nieuwe beoordelingen: Maak het gemakkelijk voor uw klanten om uw bedrijf te beoordelen door een feedbackwidget toe te voegen die linkt naar de sites waar u meer beoordelingen direct op uw website wilt hebben.

• Ontvang privéklachten: Houd negatieve feedback binnenshuis en los eventuele problemen privé op.

• Review uitnodigingen (1.000): Verzend beoordelingsverzoeken via E-mail. Dit is het aantal E-mails dat u kan verzenden in een bepaalde maand.

Market reviews:

• Widgets voor e-mailhandtekeningen: Genereer beoordelingen van uw e-mailhandtekening.

• Geef de beste beoordelingen weer op uw website: Stream uw laatste en beste beoordelingen naar uw website.

Marketing:

• Importeer klantgegevens en e-mailadressen: Upload een losse klantenlijst.

• Verzend eenmalige marketingcampagnes: Verzend zeer gepersonaliseerde campagnes naar uw gasten.

• E-mails (10.000): Het aantal e-mails dat u per maand kunt verzenden.

• Verzend op trigger gebaseerde vouchers: Trigger vouchers en e-mails gebaseerd op het gedrag van uw gasten.

• Betrokkenheidsanalyses: Volg de resultaten van uw marketingcampagnes.

• Bereik uw gasten via SMS: Verzend SMS campagnes naar uw gasten.

QR Codes:

• Gezondheidscheck via QR: Houd COVID-19 uit uw bedrijf door middel van een gezondheidskeuring of via contact tracing met een QR-code.

• Menu weergeven via QR: Laat uw menu rechtstreeks op de telefoon van uw gasten zien via een QR-code.

• Review QR: Stimuleer meer positieve recensies met uw eigen QR-code.

Gastendatabase en profielen: Vergroot uw publiek met gevalideerde en waardevolle marketinggegevens.

Exporteer uw gegevens: Exporteer uw verzamelde klantenprofielen naar CSV.

Beoordelingen via Wifi: Vraag aan elke klant automatisch om een beoordeling achter te laten na hun bezoek en verstuur positieve feedback naar één van de belangrijkste beoordelingssites voor u.

Notificaties: Ontvang meldingen over rapporten, apparaat statussen en nieuwe beoordelingen verspreid over al onze ondersteunde beoordelingssites.

API-toegang: Beheer uw account programmatisch via onze volwaardige API.

Live hulp: Krijg live hulp van ons.