Beloon je gasten met een leuke actie voor hun verjaardag.

In dit artikel kun je alles over de verjaardag voucher lezen.

Voorbeelden voor vouchers:

Via deze onderstaande linkjes kunt u de vouchers bekijken.

Verjaardag voucher - Gratis toetje!

Verjaardag voucher - Cheers to that!

Verjaardag voucher - Birthday snack!

Verjaardag voucher - Birthday discount!

Verjaardag voucher - Gratis stukje taart speciaal voor jou!

Verjaardag voucher - 10% korting op een overnachting!

Verjaardag voucher - Een lekkere snack voor jou!

Wil je graag een afbeelding van de bovenstaande vouchers gebruiken voor je eigen voucher?

Hieronder zijn alle linkjes van de afbeeldingen die met Canva zijn gemaakt te vinden. Je kunt ze gebruiken of bewerken door de volgende stappen te volgen:

1. Open de link

2. Nu opent het scherm met de afbeelding

3. Klik linksonder in beeld op het pennetje. Om de afbeeldingen te kunnen downloaden of te bewerken is er wel een account op Canva nodig. Als je deze niet hebt, zal er tijdens het openen van de link geen pennetje verschijnen. Een account is gratis en kun je aanmaken via: https://www.canva.com/nl_nl/

7. Klik dan rechts bovenin het beeld op het pijltje naar beneden om het bestand te downloaden.

Gratis toetje!

Cheers to that!

Birthday snack!

Birthday discount!

Gratis stukje taart!

10% korting op een overnachting!

Een lekkere snack voor jou!