Wil je alles weten over de normale voucher? In dit artikel lees je precies wat het is en hoe je een normale voucher instelt.

Voorbeelden normale vouchers:

Normale voucher - Tot de volgende keer?

Normale voucher - Ladies Night!

Normale voucher - 15% korting op het broodje van de week!

Normale voucher - Alle cocktails €6,-

Normale voucher - 20% korting op je kaartje!

Normale voucher - 2 pizza's voor €15!

Normale voucher - Hele maand 10% korting op je entree

Normale voucher - 15% korting op een baan!

Wil je graag een afbeelding van de bovenstaande vouchers gebruiken voor je eigen voucher?

Hieronder zijn alle linkjes van de afbeeldingen die met Canva zijn gemaakt te vinden. Je kunt ze gebruiken of bewerken door de volgende stappen te volgen:

1. Open de link

2. Nu opent het scherm met de afbeelding

3. Klik linksonder in beeld op het pennetje. Om de afbeeldingen te kunnen downloaden of te bewerken is er wel een account op Canva nodig. Als je deze niet hebt, zal er tijdens het openen van de link geen pennetje verschijnen. Een account is gratis en kun je aanmaken via: https://www.canva.com/nl_nl/

7. Klik dan rechts bovenin het beeld op het pijltje naar beneden om het bestand te downloaden.

Tot de volgende keer?

Ladies night!

15% korting op ons broodje van de week!

Alle cocktails €6,-

20% korting op je kaartje!

2 pizza's voor €15!

Hele maand 10% korting op je entree

15% korting op een bowlingbaan!