In dit artikel lees je alles over de instant vouchers.

Voorbeelden van instant vouchers:

Instant voucher - Gratis biertje!

Instant voucher - Gratis bolletje ijs!

Instant voucher - Gratis Broodplankje!

Instant voucher - Gratis warme drank naar keuze!

Instant voucher - 10% korting op een smoothie naar keuze

Wil je graag een afbeelding van de bovenstaande vouchers gebruiken voor je eigen voucher?

Hieronder zijn alle linkjes van de afbeeldingen die met Canva zijn gemaakt te vinden. Je kunt ze gebruiken of bewerken door de volgende stappen te volgen:

1. Open de link

2. Nu opent het scherm met de afbeelding

3. Klik linksonder in beeld op het pennetje. Om de afbeeldingen te kunnen downloaden of te bewerken is er wel een account op Canva nodig. Als je deze niet hebt, zal er tijdens het openen van de link geen pennetje verschijnen. Een account is gratis en kun je aanmaken via: https://www.canva.com/nl_nl/

7. Klik dan rechts bovenin het beeld op het pijltje naar beneden om het bestand te downloaden.

Gratis biertje!

Gratis bolletje ijs!

Gratis Broodplankje!

Gratis warme drank naar keuze!

10% korting op een smoothie naar keuze!